Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ινδοί απείλησαν να «γδάρουν» τουρίστα λόγω του... τατουάζ του (video)

Την επίθεση μίας ομάδας Ινδών ισχυρίζεται ότι δέχτηκε σε ένα εστιατόριο ένας Αυστραλός τουρίστας, επειδή εξέθεσε σε κοινή θέα ένα τατουάζ στο πόδι του που αναπαριστά μία θεά του Ινδουισμού.

Όπως ανέφερε ο Ματ Κιθ, ο οποίος το περασμένο Σάββατο γευμάτιζε παρέα με την κοπέλα του σε ένα εστιατόριο της πόλης Μπανγκαλόρ, μία ομάδα Ινδών περικύκλωσε ξαφνικά το τραπέζι του και άρχισε να εξαπολύει απειλές και βρισιές, κατηγορώντας τον ότι το τατουάζ του προσβάλλει τη θρησκεία τους.

«Άρχισαν να μας τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο και να μας σχολιάζουν στα αγγλικά», είπε η κοπέλα του Κιθ στην εφημερίδα Deccan Chronicle. «Όταν τους ζήτησα να σταματήσουν, άρχισαν να μας βρίζουν για το τατουάζ του Ματ και να λένε ότι θα του άξιζε να τον γδάρουν ζωντανό».

Ωστόσο, η ταλαιπωρία του ζευγαριού δεν σταμάτησε εκεί. Όπως είπε ο Αυστραλός σε μία ανάρτησή του στο Facebook, το ζευγάρι οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου οι αρχές τους εξανάγκασαν να υπογράψουν μία γραπτή απολογία, προκειμένου να τους αφήσουν να φύγουν.

Ο νεαρός είχε σπουδάσει σε μία σχολή στη Νότια Ινδία πριν από λίγα χρόνια και ισχυρίζεται ότι λατρεύει τη χώρα και τη θρησκεία της. «Είχε ακούσει ότι ο θρησκευτικός φανατισμός στη χώρα γνωρίζει έξαρση, αλλά τίποτα δεν δικαιολογεί την επίθεση που δεχθήκαμε», δήλωσε ταραγμένος ο Αυστραλός, υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά ότι σέβεται και αγαπά την ινδουιστική θρησκεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου