Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ποια γνωστή ηθοποιός ήθελε να προξενέψει την κόρη της στον Τσίπρα;

Πέρα από ηθοποιός, πέρα από πολιτικός, είναι και μάνα. Και ως τέτοια δεν θα μπορούσε να θέλει τον καλύτερο για την κόρη της. Και σύμφωνα με το… ένστικτο της Άννας Βαγενά, αυτός θα μπορούσε να είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η ίδια, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Παραπολιτικά, αποκάλυψε πως χωρίς να γνωρίσει την πολύχρονη σχέση του Αλέξη Τσίπρα, με την Μπέττυ Μπαζιάνα, όταν τον πρωτογνώρισε ήθελε ούτε λίγο, ούτε πολύ να τον προξενέψει στην κόρη της.


«Τον Αλέξη Τσίπρα τον ξέρω πολλά χρόνια. Τον είχα εντοπίσει από όταν μπήκε επικεφαλής στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων. Από τότε είπα «αυτό το παιδί είναι αστέρι, είναι έξυπνος, είναι λαμπερός και ικανός», και όπως όλες οι γυναίκες, οι μεγάλες που έχουν παιδιά είπα: "Αχ, τι ωραία. Θα τον γνωρίσω στη Μαρία, την κόρη μου". Δεν ήξερα ότι το παιδί ήταν δεσμευμένο. Ήθελα να του κάνω προξενιό την κόρη μου. Όλες οι γυναίκες θα ήθελαν τον Αλέξη για γιο ή για γαμπρό. Ας με συγχωρέσει η Περιστέρα, δεν ήξερα ότι είχαν σχέση», λέει χαρακτηριστικά η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου