Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ψήφισε στα Χανιά -Το απρόοπτο που τον έκανε να βγει από το παραβάν (video)

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ψήφισε στα Χανιά με τις τηλεοπτικές κάμερες να ''πιάνουν'' το απρόοπτο της διαδικασίας...

Στη Χαλέπα των Χανίων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Ο κ. Θεοδωράκης προσήλθε στο εκλογικό του τμήμα ενω αφού μπήκε στο παραβάν βγήκε ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα.

Ο λόγος ήταν ότι δεν του είχαν δώσει ψηφοδέλτιο του Ποταμιού, όπως τουλάχιστον υποστήριξε ο ίδιος. Ο πρόεδρος του Ποταμιού βγήκε την πρώτη φορά από το παραβάν και χαμογελώντας ενημέρωσε ότι δεν του έχουν δώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματός του το οποίο και μόλις πήρε στα χέρια του, ξαναμπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει.

Ο ίδιος μετά την ψήφοφορία ανέφερε: ''Ελπιζω να έχουμε μικρή αποχή, να σηκωθει ο κόσμος να πάει να ψηφισει, να ψηφίσει αλλιως να μη γυρίσουμε στο παρελθόν αλλά να προχωρήσουμε μπροστά. Η Ελλαδα μπορεί, πρέπει να κάνουμε ένα άλμα στο μέλλον...

Η Κρήτη και τα Χανιά δείχνουν το δρόμο.Απο σημερα το βράδυ είναι μερα δουλειας. πρέπει να είμαστε όλοι αποφάσισμένοι για μικρούς δίκαιους συμβιβασμούς, να θυμηθούμε τι λέγαμε όχι κατά την προεκλογική αντιπαράθεση αλλά ως προς τη λυση των προβληματων και πως θα συνεργαστουμε για μια καλύτερη χώρα. Το παν είναι να εχουμε διαθεση συνεργασιας. Εμείς αυτο που ζηταμε είναι να γινουμε η μηχανή αλλαγών".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου