Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Καμμένος: Θα αποχωρήσω από την πολιτική, αν δεν μπούμε στη Βουλή (Video)

«Εγώ θα αποχωρήσω από την πολιτική, εάν οι ΑΝΕΛ δεν μπουν στην Βουλή» δήλωσε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος κατέστησε σαφές πως «δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ» και ειδικότερα ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση, στην οποία θα συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. "Εάν συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, εγώ δεν θα συμμετέχω", είπε χαρακτηριστικά, ενώ για το Ποτάμι τόνισε ότι εάν ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθαρίσει τα εθνικά θέματα, υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας.

Όσον αφορά στη Νέα Δημοκρατία την κατηγόρησε ότι έχει στα ψηφοδέλτιά της "το μισό ποινικό κώδικα", αναφερόμενος στον κ. Μαντούβαλο, αλλά και στη στήριξη της ΝΔ στον κ. Γεωργίου, ενώ επεσήμανε ότι ο ίδιος απομάκρυνε τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος δεν διώκεται και τον «αδίκησε που τον έκοψε από τα ψηφοδέλτια». Αποκάλυψε επίσης ότι έχει ήδη μιλήσει με "έντιμα στελέχη της ΝΔ" για πιθανή συνεργασία. Κατηγόρησε πάντως τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ότι δεν προχώρησε σε ανανέωση του κόμματός του και ότι έχασε την ευκαιρία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε πως το «χθεσινό ντιμπέιτ ήταν μια καθοριστική συζήτηση για τον ελληνικό λαό» και όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις υπογράμμισε πως «από την αρχή μας δείχνουν εκτός Βουλής και προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη από το κάνουν μετρήσεις».

Σχολιάζοντας τη λίστα Λαγκάρντ και τα πρόσωπα που εμπεριέχει, ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι η δήλωση του Φαλτσιανή, ότι κανείς δεν του ζήτησε στοιχεία εδώ και πέντε χρόνια, έπρεπε να δείξει το νικητή των εκλογών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου