Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Σοκάρει η διάσημη Ολυμπιονίκης που έγινε πόρνη... πολυτελείας

Εντύπωση έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις της πρώην πρωταθλήτριας μεσαίων αποστάσεων, Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον στην αυτοβιογραφία της, «Fast Girl - A Life Spent Running from Madness» που θα βρίσκεται τα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 14 Σεπτεμβρίου.

Η Αμερικανίδα που πήρε μέρος σε τρεις Ολυμπιακούς αγώνες (1992, 1996, 2000) εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ στο αγώνισμα των 1.500 μέτρων άλλαξε εντελώς ζωή.


«Αφιέρωσα τον εαυτό μου στο σεξ και στις ανάγκες μου στην κρεβατοκάμαρα, που αντικατέστησαν και ξεπέρασαν όσα εξαιρετικά και μεγάλα είχα πάρει μέσα στον στίβο», λέει χαρακτηριστικά, στο περιοδικό People.


Έτσι ξεκίνησαν όλα

Σύμφωνα με την ίδια, για να γιορτάσει την 20η επέτειο του γάμου της έκανε σεξ με δυο άνδρες για να γίνει και επίσημα πληρωμένη συνοδός μέσα σε έξι μήνες, οδηγούμενη από την ανεξέλεγκτη διπολική διαταραχή της! «Το παραδέχομαι, ήταν ένα ακραίο βήμα. Το παρουσίασα στον σύζυγό μου Μαρκ ως μία φαντασίωση. Θα ήταν για μία-δυο φορές με κορυφαίους πελάτες, με απόλυτη διακριτικότητα και χαμηλό ρίσκο. Δεν υπήρχε περίπτωση να συλληφθώ».

Το 2012 η ιστορία της ήρθε στο φως της δημοσιότητας και μάλιστα είχε αναφέρει ότι λάμβανε ως αμοιβή 800 δολάρια την ώρα ως call girl. «Δεν θα κατηγορήσω κανέναν εκτός από τον εαυτό μου. Όλοι σε αυτό τον κόσμο κάνουν λάθη. Εγώ έκαναν ένα τεράστιο λάθος. Τεράστιο. Η διπολικότητά μου με οδηγούσε στο σεξ. Θα μπορούσε να με είχε στείλει στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ ή στον τζόγο. Βρήκα το σεξ ως το καλύτερο υλικό για να "ταΐσω" τη μανία μου, στοιχείο που είναι κοινό για τους διπολικούς ανθρώπους. Για να πω την αλήθεια, ακόμα ποθώ αυτό το αίσθημα και δεν μπορώ να πω ότι δεν θα ενεργήσω ξανά με τον ίδιο τρόπο».


H κατάρρευση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000

Η Χάμιλτον μέσα στις σελίδες του βιβλίου της περιγράφει και την κατάρρευσή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2000, στο Σίδνεϊ. Άρχισε να παίρνει χάπια χωρίς να ξέρει τι της συνέβαινε και η κατάστασή της πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

Μετά τη γέννηση της κόρης της, της χορηγήθηκε αντικαταθλιπτικό από γιατρό και όπως λέει «ξαφνικά είχα περισσότερη ενέργεια. Ήθελα να ζήσω όπως δεν είχα ξαναζήσει ποτέ».

Η νέα ζωή

Η Χάμιλτον τόνισε ότι ο σύζυγός της, Μαρκ, στάθηκε στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα. «Μετά απ' όλα αυτά, πρέπει να δουλέψουμε πολύ τον γάμο μας. Σαν ζευγάρι έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Όμως σίγουρα έχουμε δυναμώσει. Πλέον, τα κάνουμε όλα 100 φορές καλύτερα», δήλωσε η ίδια.

Σήμερα, ζει στο Μαλιμπού μαζί με τον άνδρα και την 10χρονη κόρη της, Κάιλι και διδάσκει μαθήματα yoga.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου