Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση στήριξης του ερασιτέχνη ΑΟΤ στο πρόσωπο του Χρήστου Γιαλιά

Aνακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρει ότι οι τύχες του ΑΟ Τρίκαλα περιέρχονται ομόφωνα στο Χρήστο Γιαλιά, εξέδωσε πριν λίγο ο Ερασιτέχνης του σωματείου.

Συν τοις άλλοις αναφέρεται ότι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση, ενώ το ενδιαφέρον του Σάκη Καρατζούνη για την ομάδα χαρακτηρίζεται ως άκαιρο.

Αναλυτικά η ενδιαφέρουσα ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΑΟΤ:

Μετά την από 17-8-2015 ενυπόγραφη και μη επιδεχόμενη οιασδήποτε διαφορετικής ερμηνείας δημόσια δήλωση οικονομικής αδυναμίας και αποχώρησης του υποψήφιου μεγαλομετόχου, κ. Χαρίτωνα Κουτσούρη, ως ερασιτέχνης Α.Ο. Τρίκαλα, σε συνεργασία με την διοικούσα Επιτροπή της υπό σύσταση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, αναλάβαμε, ως οφείλαμε, πρωτοβουλίες για την προσέλκυση ενδιαφερόμενου να αναλάβει την ΠΑΕ και να καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο.

Περιττό να αναφέρουμε ότι, πριν την ανάληψη των παραπάνω αναγκαίων πρωτοβουλιών, το ποδοσφαιρικό τμήμα στην κυριολεξία είχε φτάσει ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση και καταστροφή, με την μαζική αποχή των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις και την αποχώρηση κάποιων εξ αυτών, λόγω μη τήρησης οικονομικών δεσμεύσεων και υποχρεώσεων του ενδιαφερόμενου μέχρι τότε και υποψήφιου μεγαλομετόχου, φαινόμενα που εξέθεσαν και διέσυραν το σωματείο πανελληνίως.

Στα πλαίσια αυτά και υπό το φάσμα της οριστικής διάλυσης, η Διοικούσα Επιτροπή απηύθυνε δημόσια πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο να αναλάβει την ομάδα, θέτοντας ως καταληκτική ημερομηνία την 22α Αυγούστου 2015.

Ο μοναδικός ενδιαφερόμενος επενδυτής, που εμφανίστηκε εντός του ως άνω χρονικού πλαισίου, και εκδήλωσε έμπρακτα, και με σεβασμό στην ιστορία της ομάδας, σοβαρότατο ενδιαφέρον για την ανάληψη της ΠΑΕ, ήταν ο επιχειρηματίας κ. Χρήστος Γιαλιάς. Οι όποιες άλλες θεωρητικές υποψηφιότητες εκδηλώθηκαν μόνο φιλολογικά, στα μέσα ενημέρωσης, και ουδέποτε περιήλθαν αρμοδίως σε εμάς και την διοικούσα επιτροπή, η τελευταία δε από αυτές, του κ. Καρατζούνη, δημοσιοποιήθηκε στα μέσα ενημέρωσης μόλις χθες και μάλιστα εντελώς άκαιρα.

Αφού διαπιστώσαμε την απόλυτη σοβαρότητα των προθέσεων, την οικονομική φερεγγυότητα του κ. Γιαλιά, ο οποίος μας ξεκαθάρισε με κάθε τρόπο την πρόθεση και το όραμά του να αποκαταστήσει το κύρος της ομάδας και να καταστήσει τον Α.Ο. Τρίκαλα πρωταγωνιστή στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας, όραμα το οποίο ταυτίζεται με τη δικιά μας θέληση και επιθυμία η ομάδα να βρει επιτέλους το δρόμο της και να μεγαλουργήσει, όπως πραγματικά της αξίζει, αποφασίσαμε ομόφωνα ότι οι τύχες της ομάδας περιέρχονται πλέον οριστικά και αμετάκλητα στον κ. Γιαλιά.

Οι όψιμοι ενδιαφερόμενοι, μεταξύ των οποίων μάλιστα και ο μόλις προ ημερών αποχωρήσας λόγω οικονομικής αδυναμίας, κ. Κουτσούρης, οι οποίοι διαρρέουν, ότι προτίθενται θεωρητικά και φιλολογικά εντός των επόμενων ωρών να αναλάβουν την ομάδα, καλό θα είναι να αναλογιστούν ότι στην παρούσα χρονική στιγμή μόνο κακό μπορούν να κάνουν.

Ως Δ.Σ. του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα στηρίζουμε ομόφωνα, πλήρως και ξεκάθαρα την επιλογή του κ. Γιαλιά και δηλώνουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση των μελών του Α.Ο. Τρίκαλα ώστε να επικυρωθεί και τυπικά η εν λόγω απόφαση του Δ.Σ. και της Διοικούσας Επιτροπής.

Δηλώνουμε τέλος απερίφραστα ότι δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε απειλές τρίτων αναφορικά με την απόφασή μας, σε κάθε δε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να υποβάλλουμε σύσσωμοι τις παραιτήσεις μας, με προφανές αποτέλεσμα την οριστική διάλυση της ομάδας.

Τρίκαλα 25 Αυγούστου 2015
Το Δ.Σ. του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου