Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Τραγωδία: νεκρός 23χρονος Λαρισαίος φοιτητής σε τροχαίο με μηχανή στο Βόλο!

Άδοξο τέλος είχε λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα ένας νεαρός, Λαρισαίος φοιτητής, που επέστρεφε με τη μοτοσικλέτα του, μεγάλου κυβισμού, από την Αγριά στο Βόλο, όταν εξετράπη της πορείας του, για να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη στη 1.40 μετά τα μεσάνυχτα, όταν δίκυκλο που οδηγούσε ένας 23χρονος, με κατεύθυνση από την Αγριά προς το Βόλο, στο ύψος της πύλης της ΑΓΕΤ, έχασε τον έλεγχο, πιθανόν λόγω μεγάλης ταχύτητας και προσέκρουσε στη μπάρα εξόδου του εργοστασίου, δίπλα στο δρόμο.

Από την πρόσκρουση, η οποία ήταν σφοδρή, ο νεαρός οδηγός εκσφενδονίστηκε από τη μοτοσικλέτα του (600 κυβικών εκατοστών) και έπεσε μέσα στο πάρκινγκ του εργοστασίου, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από το σημείο της εκτροπής, πάνω σε αυτοκίνητο! Μάλιστα δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Εργαζόμενος στην ΑΓΕΤ κάλεσε ΕΚΑΒ, Τροχαία και Πυροσβεστική και επί τόπου πήγε ασθενοφόρο, που αρκέστηκε να μεταφέρει τη σορό του άτυχου νεαρού στο Βόλο.
το είδαμε magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου