Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Η εταιρία Shoei δεν θέλει να φορά κράνος της ο Βαρουφάκης

Ενοχλημένη για το γεγονός ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης φοράει ή κουβαλάει τα κράνη που κατασκευάζει εμφανίζεται η γνωστή ιαπωνική εταιρεία Shoei, σύμφωνα με δημοσίευμά της η Welt.

«Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας δεν είναι ένας συνηθισμένος υπουργός. Δίνει συνεντεύξεις φορώντας το κράνος του. Στο οποίο κράνος εμφανίζεται καθαρά το λογότυπο της γνωστής ιαπωνικής εταιρείας Shoei», ξεκινάει το δημοσίευμα.

«Η εταιρεία θα μπορούσε να χαίρεται για την δωρεάν διαφήμιση των προϊόντων της. Αντ' αυτού όμως εμφανίζεται ενοχλημένη για κάποια πράγματα», συνεχίζει φιλοξενώντας τη δήλωση του εκπροσώπου της εταιρείας.

Ο 54χρονος Βαρουφάκης είναι ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας o οποίος μιλάει για την οικονομική κρίση της χώρας του αλλά και για πιθανές περικοπές στις συντάξεις όταν στο κεφάλι του φαίνεται το εμπορικό σήμα της εταιρείας. «Για μας αυτό είναι αντιπαραγωγικό. Θα θέλαμε άλλο πρόσωπο για να διαφημίσει το κράνος μας», δηλώνει ο εκπρόσωπος της εταιρείας, από την έδρα της στην Ευρώπη και προσθέτει ότι το μοντέλο που φοράει κοστίζει 399 ευρώ. Κράνος της ίδιας εταιρείας φοράει και η σύζυγος του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.

Τουλάχιστον ο Βαρουφάκης «έχει επιλέξει ένα κράνος καλής ποιότητας», σημειώνει επαινώντας τα προϊόντα της ο εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου