Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Η Αχαΐα τα…πίνει μπροστά στα ΑΤΜ – Το νέο νυχτερινό στέκι των νέων

Τι να λέμε τώρα; Το νέο στέκι της πόλης και όχι μόνο της Πάτρας, αλλά και γενικότερα της χώρας, έτσι όπως εξελίχτηκαν οι πολιτικές και κοινωνικές καταστάσεις είναι τα ΑΤΜ.

Τα ΑΤΜ που βρίσκονται έξω από τα κλειστά πλέον τραπεζικά υποκαταστήματα. Εκεί πλέον κάθεσαι, περιμένεις στην «ουρά» για να σηκώσεις το… μαγικό ποσό των 60 ευρώ και ταυτόχρονα διασκεδάζεις.

Φλερτάρεις, ερωτεύεσαι, αλλά και τα… πίνεις. Στην υγεία των εταίρων, των πολιτικών μας, του μνημονίου, του Ντράγκι, του Γιούνκερ, της Λαγκάρντ, του Μοσκοβισί και όλης της υπόλοιπης παρέας που τελικά μπήκε στην ζωή μας για να την καθορίσει.

Αυτό είναι το κλίμα των ημερών και το νόημα το έπιασαν με την… πρώτη, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μπάτσικας, o Βασίλης Γκοτσούλιας και η παρέα τους, που στην προσπάθεια τους να σηκώσουν το ποσό των 60 ευρώ, αποφάσισαν να συνδυάζουν το «τερπνόν μετά του ωφελίμου».

Έστησαν το τραπεζάκι τους έξω από ΑΤΜ γνωστής τραπέζης, πήραν το μπουκαλάκι τους, με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα (πάγο, ξηρούς καρπούς, χυμό), έβαλαν και τις μπυρίτσες τους πάνω στο τραπέζι – ακόμα έχουμε από αυτές – και διασκέδασαν, πίνοντας στην… υγειά της φτώχεια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου