Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Πανελλήνια οργή για τη φρικτή δολοφονία της 4χρονης Άννυ

Πανελλήνιος αποτροπιασμός για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ, από τον πα-τέρα της που δεν δίστασε να τεμαχίσει και να βράσει το αγγελούδι για εξαφανίσει τα ίχνη του.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις αποκαλύψεις γύρω απο τη φρικιαστική δολοφονία της Άννυ από τον 27χρονο βιολογικό πατέρα της, ο οποίος για να εξαφανίσει τη σορό της, την έκοψε κομμάτια και την πέταξε στα σκουπίδια σε διαφορετικά σημεία της Αθήνας.

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας που αποκάλυψε ο παιδοκτόνος στους αστυνομικούς, οι οποίοι λύγισαν την ώρα της ομολογίας του.

Ο 27χρονος τοξικομανής συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομία, ενώ επίσημες ανακοινώσεις για την τραγική δολοφονία, θα κάνει σήμερα ο Διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχος Χ. Παπαζαφύρης.

Χαρακτηριστικό είναι, πάντως, ότι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχουν στις έρευνες κάνουν λόγο για μια αποτρόπαια ανατριχιαστική πράξη που ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία, ενώ, επισημαίνουν ότι δεν θα βρεθεί ποτέ η σορός του άτυχου κοριτσιού.

Σοκαρισμένοι οι Αστυνομικοί από την ομολογία του παιδοκτόνου

Ο αμετανόητος 27χρονος, που τυφλωμένος, όπως αναφέρουν πηγές, από τη ζήλια, καθώς πίστευε ότι η μητέρα της Άννυ αγαπούσε περισσότερο το παιδί από τον ίδιο, δολοφόνησε το 4χρονο κορίτσι, ώστε να μην φύγουν μητέρα και κόρη για την Γερμανία και μείνει ο ίδιος χωρίς εισόδημα.

Με βλέμμα ψυχρό, ο 27χρονος δράστης, που αρνούνταν κατηγορηματικά ότι εμπλεκόταν στην εξαφάνιση της μικρής, ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του στους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ που κυριολεκτικά πάγωσαν στο άκουσμα των ανατριχιαστικών λεπτομερειών.

Ο 27χρονος «πατέρας» ομολόγησε με ψυχραιμία ότι τεμάχισε το ίδιο του παιδί και χωρίς ίχνος μεταμέλειας, περιέγραψε στους αστυνομικούς τις λεπτομέρειες της πρωτοφανούς δολοφονίας.

Ρίγη προκαλούν τα λόγια του παιδοκτόνου, που ισχυρίστηκε ότι το τελευταίο διάστημα η Άννυ ήταν άρρωστη, «είπα ψέματα στη γυναίκα μου, δεν ήθελα να θεωρήσει ότι δεν μπορώ να την φροντίσω και έπρεπε να κάνω κάτι για να την εξαφανίσω».

Όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του για τη μοιραία ημέρα, μόλις συνήλθε από την επήρεια των ναρκωτικών, είδε το άψυχο σώμα της 4χρονης κόρης του στον καναπέ και φοβούμενος την αντίδραση της μητέρας, αποφάσισε να εξαφανίσει τη σορό του παιδιού με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο.

Τεμάχισε σε κομμάτια το παιδί του, έβρασε κάποια μέλη, ενώ άλλα τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και σε σακούλες απορριμμάτων.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους ότι ο δράστης, όπως ο ίδιος ομολόγησε, μαγείρεψε τα μέλη, ρίχνοντας μέσα στην κατσαρόλα λαχανικά, μπαχαρικά και ρύζι, ώστε όταν θα τα πετούσε στα σκουπίδια να φαίνονται ότι είναι κανονικό μαγειρεμένο φαγητό.

Η εξαφάνιση της μικρής Άννυ είχε δηλωθεί στις 24 Απριλιου

Η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση, συνδυάζοντας τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου διέμενε ο πατέρας, με πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο πατέρας ήταν ο δράστης.

Εκτός από τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα και διασταυρώθηκε ότι ανήκαν στη μικρούλα, οι γονείς της μικρής είχαν υποπέσει σε σωρεία αντιφάσεων καταθέτοντας στην αστυνομία.

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαΐου, συνοδεία εισαγγελέα, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα, όπου διαμένει η μητέρα, προκειμένου να την συλλάβουν, καθώς εις βάρος της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.


Το χρονικό της σύλληψης του 27χρονου παιδοκτόνου

Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία, ύστερα από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η μητέρα του κοριτσιού, επίσης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι την απήγαγε κάποια γνωστή της, αλλά στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεση της.

Η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας, η οποία έκανε την προανάκριση, προσήγε τον 27χρονο πατέρα, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών, αλλά δεν ομολόγησε και ελλείψει στοιχείων των άφησαν ελεύθερο.

Οι αστυνομικές αρχές είχαν από την πρώτη στιγμή θεωρήσει ως ύποπτο τον 27χρονο βουλγαρικής καταγωγής και είχαν εκφράσει τους φόβους τους ότι το κορίτσι μπορεί να μην είναι ζωντανό.

Η κατάθεση όμως ενός ομοεθνή του, τον οποίο φιλοξενούσε ο πατέρας το χρονικό διάστημα που έμενε και η Άννυ στο σπίτι του ενώ η μητέρα της έλειπε στο εξωτερικό, αποκάλυψε στους αστυνομικούς τι πραγματικά συνέβη στην Άννυ.

Η μαρτυρία του Βούλγαρου φιλοξενούμενου σε συνδυασμό με δύο ακόμα στοιχεία τα οποία οι Αρχές δεν αποκαλύπτουν, οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του 27χρονου με την κατηγορία της δολοφονίας της ίδιας του της κόρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου