Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Κλειστά στόματα για την πτώση της 17χρονης μαθήτρια στη Ρώμη -Τι έγινε και το κορίτσι βρέθηκε στο κενό;

Η 17χρονη μαθήτρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Ρώμης μετά την πτώση της από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου έμενε με τους συμμαθητές της. Η υγεία του παιδιού προέχει, ωστόσο υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα για το τι ακριβώς συνέβη και η κοπέλα βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή της.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης έσπευσαν αρχικά να μιλήσουν για αλκοόλ, στη συνέχεια υπήρξαν δημοσιεύματα για κάποιου είδους επικίνδυνο παιχνίδι.

Τίποτε απ' όλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Είναι βέβαιο ότι η αστυνομία της Ρώμης έχει πάρει καταθέσεις από ακόμη έναν ή δύο συμμαθητές της 17χρονης κοπέλας που βρέθηκε στο κενό, αλλά και από τους συνοδούς καθηγητές.

Τα στοιχεία επισήμως λένε ότι η αστυνομία δέχθηκε κλήση και έφτασε στο ξενοδοχείο Χριστόφορος Κολόμβος στις 23:00.

Ήδη στο σημείο βρισκόταν ασθενοφόρο που παρέλαβε την 17χρονη η οποία δεν είχε τις αισθήσεις της.

Από εκεί και ύστερα η πληροφόρηση σταματάει.

Από τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου κ. Χατζημιχαήλ μαθαίνουμε ότι δεν υπήρξε κάποιο πάρτι, που να δικαιολογεί ως ένα βαθμό την πιθανότητα αλκοόλ, ούτε όμως και κάποιο παιχνίδι που να πήρε επικίνδυνες διαστάσεις και να κατέληξε σε τραγωδία.

Αντιθέτως. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου από τους συνοδούς καθηγητές λένε ότι η 17χρονη δεν ένιωθε καλά. Είχε μιλήσει μάλιστα τηλεφωνικά με τους γονείς της γι αυτό.

Την ώρα του ατυχήματος οι μαθητές είχαν δειπνήσει και είχαν πάει στα δωμάτιά τους για να ετοιμάσουν τα πράγματά τους καθώς επρόκειτο να ταξιδέψουν χθες πίσω στην Ελλάδα.
Κάπου εδώ υπάρχει ένα κενό.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η 17χρονη βρισκόταν στο δωμάτιο μαζί με άλλες δύο συμμαθήτριές της που μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο.

Κάποιοι προσθέτουν στο κάδρο και μια συνοδό καθηγήτρια που ανήσυχη για την υγεία της κοπέλας είχε πάει να δει πως είναι.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το κακό έγινε λίγο πριν τις έντεκα όταν για μερικά λεπτά η καθηγήτρια αποχώρησε από το δωμάτιο.

Πως όμως το κορίτσι που δεν αισθανόταν καλά βρέθηκε στο μπαλκόνι του δωματίου του δευτέρου ορόφου και από 'κει στο κενό κανείς δεν το γνωρίζει επισήμως.

Το γνωρίζουν μονάχα οι συμμαθητές της κοπέλας που φέρονται να ήταν μαζί της στο δωμάτιο και πιθανότατα οι συνοδοί καθηγητές, ωστόσο δεν έχει δημοσιευτεί.

Το 17χρονο κορίτσι εξακολουθεί να δίνει τη μάχη για τη ζωή και όλοι έχουν στρέψει εκεί την προσοχή τους καθώς προέχει η υγεία του.

Στο πλευρό της 17χρονης στην Ιταλία είναι σχεδόν από την πρώτη στιγμή οι γονείς της.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Άγιος Ευγένιος της Ρώμης που υπέβαλαν σε επέμβαση το κορίτσι δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσουν θετικά ή αρνητικά για την πορεία της υγείας της καθώς υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θα χρειαστεί να περάσουν τα πρώτα δύο κρίσιμα 24ωρα απ' την επέμβαση για να διαπιστώσουν πως ανταποκρίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου