Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Τον παράτησε η πρώην και βρήκε τη συνονόματη για να κάνουν τον γύρο του κόσμου!

Από επιτυχία στέφθηκε το εγχείρημα του 27χρονου Jordan Axani να βρει μια κοπέλα συνονόματη με την πρώην του για να μην πάει χαμένο το εισιτήριο σε ένα ταξίδι για τον γύρο του κόσμου.

Ο χωρισμός του από την Elizabeth Gallagher τον άφησε με πολλά μη μεταβιβάσιμα εισιτήρια στο όνομα της πρώην του και έτσι αποφάσισε να προσφέρει τα εισιτήρια δωρεάν σε κάποια τυχερή με το ίδιο όνομα.

Η νέα Elizebath δεν άργησε να βρεθεί, με την 23χρονη φοιτήτρια Elizabeth Quinn Gallagher να δέχεται την προσφορά του παρά την όχι και τόσο ενθουσιώδη στάση του εδώ και χρόνια συντρόφου της.


"Καταλαβαίνει ότι πάντα ήθελα να ταξιδέψω. Αν και δεν τον χαροποιεί που θα φύγω για περίπου ένα μήνα τα Χριστούγεννα με έναν άγνωστο άντρα, χαμογελά", σημείωσε για τον σύντροφό της με τον οποίο σχεδιάζουν να αγοράσουν σπίτι για να μείνουν μαζί.

Στην αρχή σκέφτηκε πως αυτό το ταξίδι ήταν τρελό, αλλά αφού πέρασε ώρες στο τηλέφωνο μιλώντας με τον Jordan αποφάσισε να το κάνει.

"Αν και μου φαινόταν λίγο ανατριχιαστικό στην αρχή, τώρα που μίλησα μαζί του μπορώ να πω ότι είναι περισσότερο φοβερό", σημείωσε.


Ο 27χρονος επισημαίνει ότι τα ταξίδι θα είναι αυστηρά πλατωνικό και πως ανυπομονεί να ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Νέα Υόρκη στις 21 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου