Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Μύλος στους ΑΝΕΛ με την δήλωση ότι πήγαν να χρηματίσουν και την Κουντουρά

Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος από την πρωινή βόμβα που έριξε ο Λάκης Λαζόπουλος για απόπειρα δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη ενόψει της προεδρικής εκλογής, η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Αποχωρώντας από την έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής που συνεκλήθη με σκοπό να αποφασίσει το αν και σε ποιους θα δοθεί το καταγεγραμμένο υλικό από τις συναντήσεις του κ. Χαϊκάλη με τον Γιώργο Αποστολόπουλο, που, όπως καταγγέλλει ο βουλευτής, αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει, η κυρία Τσαρουχά, ερωτώμενη από δημοσιογράφους για το εάν γνωρίζει ποιος είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τον οποίο επίσης αποπειράθηκαν να δωροδοκήσουν (κάτι που είχε αναφέρει νωρίτερα ο κ. Καμμένος), απάντησε καταφατικά, και μάλιστα ανέφερε ότι πρόκειται για την Ελενα Κουντουρά!

Λίγο αργότερα, η βουλευτής των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά διέψευσε ότι έγινε προσπάθεια να δωροδοκηθεί.

"Ποτέ κανείς δεν με πλησίασε για να δωροδοκήσει για να ψηφίσω για πρόεδρο Δημοκρατίας δήλωσε η κ. Κουντουρά.

«Μίλησα με την κυρία Κόλλια-Τσαρουχά και αρνείται ότι είπε τέτοιο πράγμα και είναι και έξαλλη. Πάρτε τη τηλέφωνο», πρόσθεσε η κ. Κουντουρά.

Ωστόσο η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά το είπε παρουσία πέντε δημοσιογράφων, κατά την έξοδό της από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Οταν ξαναρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την αποκάλυψή της η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά τους είπε: «Εμένα μη με ανακατεύετε».

Η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής, πάντως, αποφάσισε να δοθεί στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων από ένα αντίγραφο του επίμαχου υλικού που έχουν στη διάθεσή τους οι ΑΝΕΛ, ενώ αναμένεται να συνεδριάσει ξανά αύριο με μοναδικό θέμα το τι θα γίνει με το υλικό αυτό που έχουν στη διάθεσή τους οι ΑΝΕΛ.

Εχει δει το υλικό η Τσαρουχά: Είναι μονταρισμένο

Πάντως, η κυρία Τσαρουχά, ερωτηθείσα από τους δημοσιογράφους για το εάν έχει δει το υλικό αυτό, απάντησε θετικά.

«Το έχω δει. Λέγονται συνταρακτικά πράγματα μέσα», είπε χαρακτηριστικά, και διευκρίνισε ότι «το υλικό που θα δοθεί στους πολιτικούς αρχηγούς είναι μονταρισμένο και περιλαμβάνει εικόνες από την πρώτη συνάντηση και ήχο από τη δεύτερη συνάντηση. Ο ήχος δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα. Το κάναμε για να είναι πιο ευκρινές και ζουμερό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου