Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Πρωτοφανές: Τηλεφώνημα φάρσα για βόμβα στο ΟΑΚΑ στο ματς Παναθηναϊκού - Μπαρτσελόνα

Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα, έγινε τηλεφώνημα σε κανάλι και εφημερίδα για τοποθέτηση βόμβας στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αμέσως οι αρμόδιες Αρχές ζήτησαν από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που έχει γεμίσει το κλειστό να αποχωρήσει στην ανάπαυλα (23-40 το σκορ υπέρ των Ισπανών). Έτσι, περίπου 15.000 οπαδοί αποχώρησαν, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες έρευνες από τους αρμοδίους (ακόμη και με σκύλο της Αστυνομίας). «Υπήρξε τηλεφώνημα σε ένα site και σε μια εφημερίδα, ότι στις 23:00 θα γίνει έκρηξη! Η αστυνομία μας ενημέρωσε και εμείς ενημερώσαμε διαιτητές και κομισάριο!» εξήγησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής.

Οι αστυνομικές αρχές ενημέρωσαν τους ανθρώπους των δυο ομάδων ότι ο έλεγχος στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε και ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει πάλι, αφού ελεγχθεί και το κλειστό. Ετσι, μετά από περίπου μισή ώρα ο αγώνας ξεκίνησε ξανά με τις δύο ομάδες... παγωμένες να αρχίσουν εκ νέου το ματς στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ κάποιοι εκ των φιλάθλων επέστρεψαν στο γήπεδο και άλλοι αποχώρησαν οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου