Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Στον εισαγγελέα ο Αποστολόπουλος για την υπόθεση δωροδοκίας -Θα ακολουθήσουν Χαϊκάλης και Λαζόπουλος

Ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, θα βρεθούν εντός του σαββατοκύριακου οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση δωροδοκίας που κατήγγειλε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Η αρχή θα γίνει στις 12:00 με τον Γιώργο Αποστολόπουλο, το πρόσωπο που κατήγγειλε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος θα κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργήματος που αφορά δωροδοκία βουλευτή.

Παράλληλα όμως, ο εισαγγελέας θα καλέσει και τον κ. Χαϊκάλη, ακόμη και εντός της ημέρας, για νέα- τρίτη- κατάθεση, μετά από εκείνες που είχε κάνει στις 6 και 12 Δεκεμβρίου. Ο βουλευτής είχε καταγγείλει απόπειρα δωροδοκίας, χωρίς όμως στις καταθέσεις του να αναφέρει το όνομα του ατόμου που τον προσέγγισε.

Ακόμη, από τις εισαγγελικές αρχές θα κληθεί και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος- σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη- παρέλαβε και εξέτασε το παράνομο υλικό της βιντεοσκόπησης των συνομιλιών ανάμεσα στον βουλευτή και τον κ. Αποστολόπουλο.

Μάλιστα, η εισαγγελία Αθηνών εξετάζει το ενδεχόμενο να εξεταστούν κατ' αντιπαράσταση- έπειτα από τις ξεχωριστές καταθέσεις τους- τόσο ο κ. Χαϊκάλης με τον κ.Αποστόλοπουλο, όσο και ο βουλευτής με τον κ. Λαζόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου