Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Οι στρατιωτίνες, τα καυτά φιλιά και η σημαία!

Είναι γυναίκες, στρατιωτίνες και επιλέγουν να δηλώνουν δημόσια την πίστη τους στην πατρίδα τους αλλά και στον ...ομοφυλοφιλικό τους σεξουαλικό προσανατολισμό ...με δημόσια φιλιά!

Η αμερικανίδα στρατιωτίνα Σαμπρίνα Σλέιγκετερ, επιστρέφοντας από το Αφγανιστάν έδωσε δημοσίως φιλί στην σύντροφό της, Σαγιέν, με φόντο την Αμερικανική σημαία. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, καθώς το φιλί δόθηκε παρουσία του τύπου, και μέσω του πρακτορείου Associated Press έκανε το γύρο του κόσμου. Το θέμα είναι, κατά πόσο μια τέτοια προσωπική στιγμή μεταξύ δυο στρατιωτικών και μάλιστα του ιδίου φύλου, είναι κάτι που μπορεί να αποδεχθεί η αμερικανική κοινωνία.


Οι δυο γυναίκες ενώθηκαν φέτος το Φεβρουάριο με όρκους αιώνιας πίστης στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, λίγες μέρες προτού η Σαμπρίνα αναχωρήσει με την αποστολή των ΗΠΑ για το Αφγανιστάν. Η καταγωγή τους είναι από το Κολοράντο.


“Είμαστε και οι δυο στρατιωτίνες. Γνωριστήκαμε στο κέντρο εκπαίδευσης.” δήλωσε η ξανθιά Σαγιέν. Οι δυο στρατιωτίνες ήταν ζευγάρι από το 2012, όταν η Σαμπρίνα αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση τους στην αρχή του 2014.


Αν φανταστεί κάποιος πως η πρόταση γάμου έγινε στο περιθώριο του κοινωνικού τους περίγυρου, κάνει λάθος. Η Σαγιέν διευκρινίζει πως “μου έκανε πρόταση τον Ιανουάριο, μπροστά στην οικογένειά μου, κατά τη διάρκεια δείπνου κατά τη διάρκεια των διακοπών. Ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει ποτέ συμβεί.”


Μάλιστα, ακολούθησε επαγγελματική φωτογράφιση για τους επίσημους αρραβώνες τους, φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα από τα Ashley Durham Studios.


Η μεν Σαγιέν φόρεσε λευκά και δωδεκάποντα τακούνια στα χρώματα της αμερικάνικης σημαίας, ενώ η Σαμπρίνα επέλεξε μια πιο “γαμπριάτικη” αμφίεση, την στρατιωτική της στολή.


Μάλιστα σε αρκετές φωτογραφίες τους επέλεξαν να τυλιχθούν με την αμερικανική σημαία.


Στην συνέχεια αποφάσισαν να παντρευτούν, το οποίο έπραξαν σε κλειστό κύκλο στο Νέο Μεξικό, το Φεβρουάριο του 2014. “Κάναμε έναν εσπευσμένο γάμο στο Νέο Μεξικό την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Σαμπρίνα ήταν να πάρει μετάθεση πολύ σύντομα. Όταν έρθει πίσω το επόμενο έτος θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο γάμο στο Σαν Ντιέγκο, της Καλιφόρνια, όπου μπορούμε να προσκαλέσουμε τους φίλους και την οικογένεια μας και πραγματικά να γιορτάσουμε την αγάπη που τρέφουμε η μια για την άλλη. Ο γάμος μας θα έχει θέμα την παραλία και τα χρώματα μας θα είναι το λευκό με ένα πραγματικά όμορφο μπλε ή κόκκινο."
το είδαμε newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου