Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Βόμβα από Μπακογιάννη: Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τώρα! -Να μην κλείσει η Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα!

Κάθε μέρα που περνάει με την εικόνα της αστάθειας και της αβεβαιότητας είναι εις βάρος της ελληνικής οικονομίας, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM. Η κα Μπακογιάννη θέλοντας να δείξει το επέιγον του θέματος έκανε μια πρόταση - βόμβα:

«Να ξεκινήσει τώρα η διαδικασία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να μην κλείσει η Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα.

Και συνέχισε: «Οι ξένοι βλέπουν Ελλάδα. Δεν βλέπουν τον Α τον Β τον Γ. Οπως εμείς τους βλέπουμε και λέμε οι ξένοι. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε κρίση βαθιά πολιτική. Όχι οικονομική. Οφείλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό των πολιτών με υπευθυνότητα και αλήθεια και από εκεί και πέρα ο λαός είναι ο κριτής όλων μας».

Η κα Μπακογιάννη είπε επίσης ότι «Δεν είμαστε στο "πάρα πέντε", είμαστε στο "και πέντε". Οι κορώνες λαικισμού έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους δανειστές μας, και κατέληξε: «Σήμερα η επιλογή είναι μία - εθνική συνεννόηση στα βασικά. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό αυτή η εικόνα».

Η κα Μπακογιάννη σχολιάζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ έτσι όπως παρουσιάστηκαν και από τις επαφές Μηλιού και Σταθάκη στο Λονδίνο είπε: «Για να μπορέσει να κρατικοποιήσει αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να βάλει άλλους τρεις ΕΝΦΙΑ».

Χαρακτήρισε μάλιστα ψυχρολουσία και για το ΣΥΡΙΖΑ οσα έγιναν στην ενημέρωση των αγορών στο Λονδίνο.
το είδαμε newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου