Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Καραμπόλα με νταλίκα στην Εθνική Οδό -Φορτωμένη με αλεύρι έπεσε πάνω σε 9 ΙΧ

Καραμπόλα σημειώθηκε το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, κοντά στο σημείο εισόδου της Αττικής Οδού, όταν νταλίκα φορτωμένη αλεύρι συγκρούστηκε με μικρό φορτηγό και άλλα 8 αυτοκίνητα.

Ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να χτυπήσει στο κράσπεδο, να ανατραπεί και το φορτίο του να πέσει πάνω σε διερχόμενα ΙΧ. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσουν δεκάδες σακιά από αλεύρι πάνω στα ΙΧ και να εγκλωβιστούν για λιγη ώρα οι οδηγοί μέσα στα οχήματα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ατύχημα προκλήθηκε όταν ένα ΙΧ που προπορευόταν της νταλίκας άρχισε να κάνει ελιγμούς, με αποτέλεσμα ο οδηγός του φορτηγού να κάνει λίγο δεξιά και προφανώς να μετατοπιστεί το φορτίο του. Ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως στην προσπάθεια του να κάνει δεξιά και να ελαττώσει ταχύτητα έσπασαν τα φρένα του οχήματος.

Από τις έως τώρα πληροφορίες, υπάρχουν δύο ελαφρά τραυματίες από το ατύχημα, ωστόσο το οδόστρωμα έχει γεμίσει με αλεύρι και η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου