Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ο Στρος Καν δεν είναι βιαστής αλλά φέρθηκε βλακωδώς, λέει η πρώην σύζυγός του

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Αν Σενκλέρ, γνωστή δημοσιογράφος, δήλωσε ανάμεσα σε άλλα, πως δεν πίστεψε ποτέ τις κατηγορίες για βιασμό της καμαριέρας Ναφισατού Ντιαλό, στο ξενοδοχείο Sofitel στην Νέα Υόρκη.

"Δεν τις πίστεψα ποτέ, δεν τις πιστεύω και ξέρω ότι δεν έγινε έτσι", διαβεβαιώνει η Σενκλέρ. Συγχρόνως όμως κατακρίνει την "ανόητη" συμπεριφορά του Στρος Καν, στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, δηλώνοντας:

"Πιστεύω ότι ήταν βλακώδης, ασυνεπής. Πιστεύω ότι ήταν παιδιάστικη. Θεωρώ ότι δεν στάθηκε στο ύψος ούτε του ανδρός που πίστευα ότι ήταν ούτε της μοίρας που επεδίωκε...Δεν τον είδα αμέσως (με χειροπέδες). Στην αρχή γιατί οι φίλοι μου με εμπόδισαν να δω (τις φωτογραφίες) και στην συνέχεια γιατί ήμουν στο αεροπλάνο. Τις είδα ένα μήνα μετά".

"Όταν παντρεύτηκα τον Ντομινίκ, ήξερα ότι ήταν ένας γόης…Και στην συνέχεια υπήρξαν οι φήμες, αλλά οι φήμες δημιουργούνται για να καταστρέφουν, γίνονται για να σκοτώνουν, για να καταποντίζουν…συνεπώς τις αγνόησα. Και στην συνέχεια είχα αμφιβολίες. Κάποιες φορές τον ρώτησα αν τα πράγματα ήταν έτσι ή όχι και ήξερε να διαψεύδει".

Όσο για τα σχέδια του Στρος Καν να διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας, η Σενκλέρ δήλωσε:

"Ήμουν κατά. Γιατί είναι μια τρομακτική δουλειά. Του είπα: ''Αν θεωρείς ότι πρέπει να το κάνεις και θέλεις να το κάνεις, θα σε συντροφεύσω''…"

Η Αν Σενκλέρ είχε υπερασπισθεί το σύζυγό της και είχε μείνει στο πλευρό του σε όλη τη διάρκεια αυτής της υπόθεσης, η οποία έκλεισε οριστικά στο τέλος του 2012 με μια εμπιστευτική οικονομική συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου