Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Υποψήφιος με τον Αρη Σπηλιωτόπουλο ο Κριστόφ Βαζέχα

Τη συμμετοχή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κριστόφ Βαζέχα στον συνδυασμό του ανακοίνωσε τη Μ.Πέμπτη μέσω Twitter ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος. Σε δήλωσή του ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε:

«Η Αθήνα του πολιτισμού και του αθλητισμού είναι η Αθήνα που έχει τη μέγιστη δυνατή τουριστική προβολή άρα η Αθήνα που έχει τη μέγιστη δυνατή επισκεψιμότητα που φέρνει συνάλλαγμα, δίνει δηλαδή εισόδημα στους Αθηναίους και δημιουργεί θέσεις εργασίας.

Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο, από την πρώτη στιγμή, άνοιξα την αγκαλιά μου σε όλους όσους προσέφεραν και προσφέρουν στον αθλητισμό και από αυτές τις θέσεις είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές αυτής της Αθήνας που μας αξίζει, αυτής της Αθήνας για την οποία νομίζουμε ότι μπορεί, και δουλεύουμε, να σταθεί στα πόδια της
».

Νωρίτερα το πρωί της Μ.Πέμπτης, ο κ. Σπηλιωτόπουλος επέμεινε, μιλώντας στον Σκάι, στην παρομοίωση της Αθήνας με την Καμπούλ.

«Ενοχλούνται για αυτούς που περιγράφουν αυτή την πραγματικότητα και όχι για αυτούς που τη δημιούργησαν» είπε, αρνούμενος παράλληλα ότι έχει υιοθετήσει ακροδεξιά ατζέντα με στόχο την προσέλκυση ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.
το είδαμε tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου