Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Δίχασε τους Κεφαλονίτες ο Κασιδιάρης - Άλλοι τον αποδοκίμασαν κι άλλοι τον αποθέωσαν (VIDEO)

Ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσε στους κατοίκους της Κεφαλονιάς, η επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, που μαζί με τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση έφτασαν το πρωί στο νησί, προκειμένου να μοιράσουν είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς.

Την Κεφαλονιά επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, Ηλίας Κασιδιάρης. Στο νησί συνόδευσε τον κ. Κασιδιάρη ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Ο υπόδικος βουλευτής έφτασε στην Κεφαλονιά με δύο νταλίκες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, και επισκέφτηκε το Ληξούρι.

Ο βουλετυτής της Χρυσής Αυγής μαζί με τη συνοδεία του, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο, το κλειστό γυμναστήριο, όπου φιλοξενούνται οι γέροντες από το Γηροκομείο, τον χώρο συγκέντρωσης και διανομής τροφίμων στο Ληξούρι και το γήπεδο Ληξουρίου, όπου έχουν τοποθετηθεί οι σκηνές.

Όπως γράφει το efimeridakefalonia, η επίσκεψη του Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσε "εμφύλιο πόλεμο" στην Κεφαλονιά, αφού αρκετοί από τους κατοίκους του νησιού προπηλάκισαν τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής λέγοντάς του να πάρει τα τρόφιμα και να φύγει.

Υπήρχαν όμως και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι τον χειροκρότησαν λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο και μοναδικό πολιτικό κόμμα μέχρι σήμερα που έφερε τρόφιμα στην Κεφαλονιά.

Οι Κασιδιάρης και Μπαρμπαρούσης, μετά την περιοδεία τους στο Ληξούρι, είχαν ευρεία σύσκεψη με στελέχη του κόμματος της Κεφαλονιάς στα γραφεία τους στην πλατεία Καμπάνας.


το είδαμε newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου