Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που έκανε σεξ μέσα στο αυτοκίνητο

Ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που έκανε σεξ μέσα στο αυτοκίνητο που βρισκόταν στο γκαράζ.

Ο Κιθ Πέιτον και η Σαλίνα Τζόνσον από την Πενσυλβανία βρήκαν τραγικό θάνατο από μονοξείδιο του άνθρακα την ώρα που έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο ενώ είχαν αφήσει ανοιχτή την μηχανή.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής ανέφεραν ότι κάποια στιγμή το αυτοκίνητο έμεινε από βενζίνη, γεγονός που προκάλεσε την τραγωδία. Επίσης μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μαριχουάνα και τα άψυχα σώματα των δύο 40χρονων βρέθηκαν την Παρασκευή, ωστόσο εικάζεται ότι είχαν πεθάνει λίγες μέρες πριν.

Το ζευγάρι βρέθηκε από έναν οικογενειακό του φίλο που είχε πάει στο σημείο μετά από παρότρυνση του αδερφού του Κιθ για να δει αν είναι καλά.



Το περιστατικό έχει αρκετές ομοιότητες με κάποιο που συνέβη τον προηγούμενο μήνα όπου ένα νεαρό ζευγάρι βρέθηκε νεκρό, τρείς εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του, σε ένα πάρκινγκ όπου είχε σταματήσει για να κάνει σεξ μέσα στο αυτοκίνητο.

Η 25χρονη Μελίσα Περέιρα και ο 24χρονος Χοσέ Ροντρίγκεζ είχαν βγει έξω για να γιορτάσουν την επέτειο τους στις 27 Δεκεμβρίου αλλά ποτέ δεν πήγαν σε κάποιο ξενοδοχείο, όπως είχαν κανονίσει.

Οι δυο τους βρέθηκαν νεκροί στις μπροστινές θέσεις του αυτοκινήτου αλλά ποτέ δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι.

Οι
 αστυνομικοί ανέφεραν ότι άναψαν την μηχανή για το air-condition όταν η πόρτα του γκαράζ έκλεισε και οι δυο τους εγκλωβίστηκαν με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο από μονοξείδιο του άνθρακα.
το είδαμε koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου