Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο κάνει σεξ 7 φορές τη μέρα (VIDEO)

Η Πολίν Πότερ, η γυναίκα που κατέχει το ρεκόρ Γκίνες ως η πιο παχύσαρκη στο κόσμοισχυρίζεται ότι κάνει σεξ επτά φορές την ημέρα, πιο πολύ σεξ απ' ότι κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο, παρ’ όλο που δεν την βοηθάει το σώμα της, που ζυγίζει 321 κιλά.


Η ίδια λέει ότι έχει χάσει και 45 κιλά από το πολύ σεξ που κάνει σε καθημερινή βάση με τον άνδρα της ο οποίος ζυγίζει 90 κιλά, δηλαδή …λιγότερο από όσο το ένα πόδι της Πολίν.

Και η Πολίν αναφέρει λεπτομέρειες: «Ξεκινάμε με προκαταρκτικά και μασάζ και μετά προχωράμε σε σεξ. Ενώ μου αρέσει επίσης να ικανοποιώ τον σύζυγό μου. Το κρεβάτι μου είναι ειδικά ενισχυμένο, οπότε δεν κινδυνεύουμε να βρεθούμε στο πάτωμα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που δεν μπορώ να αγοράσω σέξι εσώρουχα. Οπότε απλά ρίχνω ένα ωραίο σεντόνι πάνω μου».

Παρτενέρ της στον μαραθώνιο είναι ο Άλεξ, με τον οποίο γνωρίστηκε online το 2002. Παντρεύτηκαν το 2005, αλλά χώρισαν μερικούς μήνες μετά επειδή ο γιος του Άλεξ από τον πρώτο του γάμο δεν την συμπαθούσε.

Αυτός ο χωρισμός ήταν και ο λόγος που η Πολίν άρχισε να τρώει τρομακτικές ποσότητες φαγητού και να παίρνει δεκάδες κιλά, που έγιναν εκατοντάδες. Μάλιστα ο μοναδικός λόγος που κάλεσε τους ανθρώπους από το Guinness Book of World Records ήταν, όπως λέει, γιατί θεωρούσε ότι η δημοσιότητα που θα πάρει μόλις κερδίσει τον τίτλο θα την αναγκάσει - από την ντροπή της - να αδυνατίσει.

Αυτό που δεν είχε προβλέψει η Πολίν είναι ότι η δημοσιότητα θα φέρει πίσω και τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος και δεν πτοήθηκε καθόλου από τα εκατοντάδες παραπάνω κιλά που είχε πάρει.

Ο Άλεξ μίλησε στο Closer σχετικά με το σεξ που κάνει με την πρώην γυναίκα του: «Είναι δύσκολο να την βάλω στη σωστή θέση και να βρω τα σημεία που της προκαλούν ηδονή καθώς έχει πολύ λίπος στην περιοχή της λεκάνης. Παρ' όλα αυτά με ερεθίζει να την βλέπω να ικανοποιείται, αν και μια φορά που ανέβηκε από πάνω μου δεν μπορούσα να αναπνεύσω».


το είδαμε nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου