Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

Ο Λιάπης μας δουλεύει: Έφυγα για να ησυχάσω από το δράμα μου... (VIDEO)

Το απόγευμα της Παρασκευής και όχι χθες όπως ήθελαν πολλά δημοσιεύματα, πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Μιχάλης Λιάπης έπειτα από 9ήμερες διακοπές στην εξωτική Μαλαισία.


Ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι δεν γύρισε εσπευσμένα από τη Μαλαισία, ενώ ακόμη ισχυρίστηκε ότι ταξίδεψε στην Κουάλα Λουμπούρ επειδή ήθελε να ξεφύγει από την υπόθεση της σύλληψης που του προκάλεσε μεγάλη στεναχώρια.

«Ήταν ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης. Πήγα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας... Ήταν ένα πολύ κουραστικό ταξίδι για μένα. Πήγα να ησυχάσω και εσείς δεν μ' αφήσατε.. Δεν μπόρεσα».

Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Λιάπη, μόλις πάτησε το πόδι του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν κάνει αυτές τις δηλώσεις, προσπάθησε να ξεφύγει. Ωστόσο, όταν με την άκρη του ματιού του είδε τις κάμερες να τον περιμένουν στην αίθουσα αφίξεων, στράφηκε προς το μέρος τους και έκανε δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λιάπης ήταν αυτός που είχε αποκαλύψει το ταξίδι του στην Ασία, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στον ανακριτή, είχε πει ότι το αυτοκίνητο με τις πλαστές πινακίδες το είχε σε αποθήκη στο Πόρτο Ραφτη και, επειδή θα έφευγε για ταξίδι στην Ασία, το έβγαλε για να το κινήσει, για να μην μείνει από μπαταρία.

«Γι' αυτό το λόγο δεν είχα ούτε το δίπλωμα μαζί» είπε ο πρώην υπουργός, ο οποίος αρχικά φερόταν να έχει αφιχθεί χθες στην Ελλάδα, σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι ταξίδεψε μαζί τους.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην υπουργού έχει προγραμματιστεί για τις 30 Δεκεμβρίου.

Μικρή λεπτομέρεια: το συνολικό κόστος του ταξιδιού του κ. Λιάπη στην Κουάλα Λουμπούρ ήταν πολύ μεγαλύτερο των εξόδων που απαξίωσε να καταβάλει ο πρώην υπουργός στο ελληνικό κράτος, για να κυκλοφορεί το θηριώδες τζιπ του νομίμως...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου