Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Καθαιρέθηκε από πρόεδρος ο Τομπούλογλου -Απολύθηκε και από την Εθνική Τράπεζα

Σύσκεψη που οδήγησε στην καθαίρεση του ισοβίου προέδρου και μέλους του Δ.Σ. του νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, Χάρη Τομπούλογου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Την απόφαση έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υγείας κ.. Αδωνι Γεωργιάδη.

"Δεν μπορεί ο πρόεδρος του ΔΣ ή ο διοικητής να εισπράξει χρήματα για δωρεά. Η δωρεά για να γίνει πρέπει να προηγηθεί η αποδοχή της από το διοικητικό συμβούλιο για να γνωρίζουν όλοι ποιος δίνει τα χρήματα, γιατί τα δίνει και σε ποιο σκοπό πάνε. Δωρεά προφορική σε καφετέρια δεν υπάρχει" δήλωσε ο κ.Γεωργιάδης, απαντώντας σε ερώτηση για τους ισχυρισμούς Τομπούλογλου, ότι δηλαδή τα 25.000 ευρώ που έλαβε από τον επιχειρηματία προορίζονταν για δωρεά.

Από την πλευρά της η αντιπρόεδρος του ΔΣ του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Μαριόγκα Φραγκάκη έκανε λόγο για «κεραυνό εν αιθρία»

Απολύθηκε και από την Εθνική Τράπεζα

Απολύθηκε από την Εθνική Τράπεζα ο πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος και παθητική δωροδοκία.

Την εντολή για την άμεση απόλυση του Χάρη Τομπούλογλου, που ήταν υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα, έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ Αλέξανδρος Τουρκολιάς.
το είδαμε news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου