Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Κονέκτικατ: 6χρονη μαθήτρια προσποιήθηκε ότι ήταν νεκρή και σώθηκε

Η πρώτη μαθήτρια που βγήκε τρέχοντας από το αιματοβαμμένο σχολείο.

Ηταν και η μοναδική επιζήσασα από την τάξη με τα αγγελούδια που βρήκε στο διάβα του και εκτέλεσε ο Ανταμ Λάνζα. Όταν την αντίκρισαν όσοι βρίσκονταν έξω έμειναν με το στόμα ανοικτό, καθώς ήταν γεμάτη αίματα από την κορυφή έως τα νύχια.

Όταν έφτασε στο σημείο η μητέρα της, η μικρή που ήταν σε κατάσταση σοκ, της είπε: "Μαμά, είμαι καλά, αλλά όλοι οι φίλοι μου είναι νεκροί!" Σύμφωνα με τον ιερέα Τζιμ Σόλομον, στον οποίο κατέφυγε η μητέρα της η οποία είναι σε κατάσταση σοκ, το μόλις 6,5 χρονών κοριτσάκι, ήταν μέσα στην μοιραία τάξη, όταν ο μακελάρης άρχισε να πυροβολεί, εκείνη κρύφτηκε κάτω από τα πτώματα των συμμαθητών της και όταν ο μακελάρης έφυγε από την αίθουσα ψάχνοντας να βρει και άλλα θύματα, εκείνη άρχισε να τρέχει έξω από το σχολείο.

Οπως διηγήθηκε η μητέρα, στον ιερέα, το κοριτσάκι της έζησε λεπτό προς λεπτό την εκτέλεση όλων των συμμαθητών της. "Τι είδε εκεί μέσα;" ρώτησε ο ιερέας την μητέρα. "Είδε κάποιον ο οποίος ήταν θυμωμένος και τρελός", είπε η μητερα της μικρούλας. "Πως ένα κορίτσι 6,5 χρονών μπορεί να είναι τόσο έξυπνο και τόσο γενναίο;" αναρωτήθηκε ο ίδιος ο ιερέας.

Η οικογένεια της μικρής είναι όσο καλά θα μπορούσε να είναι μετά από μια τέτοια περιπέτεια. Είναι ανακουφισμένοι που το παιδί τους είναι καλά, όμως βλέποντας τόσο πένθος και θρήνο γύρω τους για τα άλλα παιδιά που χάθηκαν από τις σφαίρες του μακελάρη νιώθουν τις ενοχές που έχουν οι επιζώντες από μια τραγωδία.

Άλλωστε χάθηκαν τόσα μικρά παιδιά με τις οικογένειες των οποίων ήταν ήταν φίλοι.

πηγή:aniwthoi.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου