Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Στα Τρίκαλα η γιορτή του βόλει

Στα Τρίκαλα βρέθηκαν χθες ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, το μέλος του ΔΣ και αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων, Γιώργος Μανωλόπουλος και ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Χάρης Σπηλιάκος, οι οποίοι είχαν διάφορες συναντήσεις επ΄ ευκαιρίας της διοργάνωσης των προκριματικών του Euro, στην πόλη μας, αρχές Σεπτεμβρίου.

Η διοίκηση της ΕΟΠΕ συναντήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση και τον Ευθύμη Ρεντζιά, θεματικό αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής, ενώ είχε συναντήσεις και με τα σωματεία της περιοχής.

Επίσης, στα Τρίκαλα βρέθηκε και η Μάργκαρετ Αν Φλέμινγκ, πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής των Μικρών Κρατών της CEV, η οποία, ως supervisor στους αγώνες του Σεπτεμβρίου, ταξίδεψε στην ελληνική πόλη για να επιθεωρήσει το γήπεδο.

Να θυμίσουμε ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν το πρώτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου με την συμμετοχής των Εθνικών ομάδων ανδρών της Ελλάδος, της Φινλανδίας, του Μαυροβουνίου και της Ρουμανίας. Όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους, οπότε μιλάμε για μία πανδαισία βόλει για αρκετές μέρες.

Να σημειωθεί ότι η Εθνική μας ομάδα θα έρθει στα Τρίκαλα αρκετές μέρες νωρίτερα και επιθυμία του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Λεώνη είναι να διεξαχθούν στα Τρίκαλα τα φιλικά προετοιμασίας με την Τσεχία.

Πρόκειται σίγουρα για μία διοργάνωση μεγάλου βεληνεκούς που πιστώνεται στην καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Ομοσπονδία και τις τοπικές αρχές των Τρικάλων μετά τα περσινά δύο πετυχημένα παιχνίδια με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη αλλά και στις άριστες σχέσεις με τον Θεματικό αντιπεριφερειάρχη Ευθύμη Ρεντζιά.
πηγή:sportrikala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου